Are you our One & Only?

In de afgelopen drie jaar hebben we hier al heel wat veranderingen doorgemaakt. Groeien is fantastisch, maar doet af en toe pijn, het is niet anders.

 

2018 is gestart als een bommetje! Nice, maar ook dit jaar blijven we niet gespaard van veranderingen, niet erg hoor it keeps us alive! Dit jaar wordt er eentje van heel wat nieuwe dingen; een nieuw merk, nieuwe website, nieuwe producten, nieuwe mensen, nieuwe klanten, nieuwe projecten, … Maar ook eentje van afscheid, jip zo vroeg in ‘t jaar, maar het ontstond uit een jaar goed afronden en een nieuwe starten met goede voornemens.

SAMEN

Onze productie chef vertrekt… dat hebben we samen beslist. We go way back, ondertussen al een een jaar of 7?!?! Ik herinner mij het nog helemaal. Zij zat aan de receptie waar ik toen werkte, ik liep hele dagen rond en was manusje van alles. Meteen was me opgevallen dat die mij wel ging liggen. Puur buikgevoel niet meer en niet minder. We kenden elkaar amper, zeiden elkaar dag, maar hadden verder niks met elkaar te zien. Beetje later kreeg ik een mega uitdaging aangeboden, ‘t is te zeggen aangeboden, heel veel keuze had ik niet. Moeilijk uit te leggen, soit lang verhaal kort, ik nam de uitdaging aan iemand zijn job over te nemen, plus ik zou een hele afdeling moeten reorganiseren, min of meer van scratch starten en iets nieuws opbouwen. Ik zag het helemaal zitten maar had ondersteuning nodig. « Yes ik doe het maar ik wil dat meisje van de receptie als assistent » flapte ik er ineens uit. « Deal » zeiden ze…

Een nieuw hoofdstuk in mijn leven startte, eentje met lange werkdagen, deadlines maar ook veel werkvreugde. We vormden van dag 1 een perfect duo. Zij zorgde voor mij en ik leerde haar tal van dingen. Na enkele jaren hard travakken; verwezenlijkten we wat ondertussen onze doelen werden. ‘T is cliché maar ook aan dit mooi liedje kwam een eind. Voor mij was het tijd om mijn horizonten te verruimen en jammer genoeg was er in eerste instantie geen plaats voor haar in dat plan. In eerste instantie, want we spraken af, op een dag kruisen onze wegen opnieuw. Ieder ging zijn eigen weg, hier en daar konden we elkaar nog helpen, aan een job of uit de nood.

I NEED YOU

Ergens begin 2015 kwam die dag. Ik stond ondertussen op eigen benen en was het Bio Veggie avontuur gestart. Na enkele maanden was het wel duidelijk, ik had opnieuw een sidekick nodig. Dagen werden veeeeeel te lang, nachten tekort, het was tijd om terug te grijpen naar het oude bekende. Het duurde niet lang of we zaten weer aan één bureau. Inwerken was peanuts, we begrepen elkaar immers zonder veel woorden.

Het Bio Veggie avontuur groeit en groeit, nieuwe klanten, nieuwe projecten, kwaliteitscertificaten, verbouwingen, bij bouwen… Noem het op, we did it! Groeien betekent innoveren, organiseren en opnieuw reorganiseren. Maar ook het leven buiten dat avontuur gaat natuurlijk verder. En zo geschiedde het… We zetten er een punt achter, ons avontuur past niet meer in haar leven.
Het heeft geen zin te vechten tegen realiteit, you have to face your destiny! Het leven is veel te kort en vooral te mooi om ruzie te gaan maken. Iedereen en niemand heeft gelijk, het is wat het is.

A NEW CHAPTER

Loslaten die handel! Een nieuwe pagina in onze veggie avontuur. We gaan op zoek naar een nieuwe rots in de branding. Ben jij het organisatorisch en administratief talent dat wij zoeken? Catch this wave & click to your future!