Surfana : Het ultieme festival voor surf-addicts

OMG het bestaat! Een festival dat alles heeft waar we van kunnen dromen. In een surfwinkel in Frankrijk namen we een flyer mee van een surffestival in Nederland, ‘t klinkt als een ridicuul idee, niet?

 

En toch zijn we er zo terechtgekomen. Online geboekt voor de verjaardag van het jongste van onze surfcrew. Speelgoed hebben we al lang afgeschaft, we gaan nu voor onvergetelijke ervaringen 😉 Camionetten in festival modus, tentjes in de aanslag, surfplanken op het dak en vertrekken richting Bloemendaal. Uiteraard moesten we eerst de vrijdagavondspits trotseren, maar je moet er iets voor over hebben, zeker?

Bij aankomst waren we al meteen in de zevende hemel: zou het dan toch écht bestaan, datgene wat we al zo lang over dromen? Ooooooja, en hoe! De camping op het strand, de golven, de héérlijke gezonde maaltijden, een festival midden in de duinen,… They had it all!

Dat festival bleek ook nog eens niet zo maar een festival. Er was werkelijk vanalles en voor ieder wat wils. Podia met verschillende muziekstijlen, activiteiten voor de kids, kunstenaars aan het werk zien en een veiling van hun werk, workshops, yoga, surfles, boardshapen, avonturentochten, zandtaarten maken, dans, aquarobics,… Ik kan nog wel even doorgaan maar ik denk dat de boodschap duidelijk is: je verveelt je er nooit.
Beeld je even in: je wandelt langs een weggetje tussen twee torenhoge duinen naar beneden, links en rechts wapperen kleurrijke bamboe vlaggen. Op de achtergrond hoor je de muziek en het breken van golven. Beneden aan de voet van de duinen wacht je de kers op de taart. Drie podia, delicious foodtrucks met veggie & vegan food, en dat alles met de voeten in het zand. Welcome, you’re in heaven!
Zalig was het die drie dagen: chillen, surfen, dansen,… met het hele gezin. Dit festival is meer dan kidsproof!

Surfana Festival you did an amazing job! We zijn ongelooflijk blij dat we deel konden uitmaken van die fantastische week, we komen zeker terug. Misschien wel met onze burgers?