You were EPIC!

*130118>>DDAY * We keken er al zooo lang naar uit! Het stond immers al een… jaar of twee op ¬†mijn lijstje. OMG 2 jaar al? Inderdaad zolang stond deze launch al op mijn lijstje.

Lijstjes maken, je hebt het of je hebt het niet. Ik heb het ūüėČ Ik maak lijstjes voor van alles en nog wat. Het laat me beter functioneren, geeft me overzicht, een doel, … en ook soms mega teleurstellingen. Zoals deze, twee jaar lang stond het erop, een schande vind ik dan zelf. Soit ik heb leren accepteren dat zo een dingen kunnen gebeuren, dat Rome ook niet in √©√©n dag gebouwd is, dat ik SuperWoman(jip I’m a lady) NIET ben… en nog zoveel meer. Geloof het of niet zo een dingen kan je leren! Daar komt zeker en vast nog wel eens een blog over, beloofd.

Maar dus terug naar de launch.

Eind 2015 ontstond het idee een nieuw merk te lanceren binnen ons Bio Veggie bedrijf. Ik had het gevoel dat de wijde wereld klaar was voor biologisch & vegetarisch. Mijn grote droom was van bij het begin vrij duidelijk, ik wilde Devos & Lemmens van de veggie burgers op de markt zetten in Belgi√ę. Simpel mayonaise – Devosselemmens / veggie burgers – TheBioVeggieCompany. Klaar! Maar toen kwam ik tot de grote confrontatie dat er maar 24 uren in een dag waren… Dat er 101 andere dingen op mijn pad kwamen binnen dit bedrijf met oneindig veel mogelijkheden. Een (heel) lang verhaal kort, er kwam een broodnodig kwaliteitscertificaat aandraven, er kwam te weinig plaats en dus een verbouwing op de proppen, we ¬†hadden nieuwe en extra machines nodig enz enz en voor ik het wist was het halfweg 2017.

I needed some help!

¬ę¬†Alleen is maar alleen¬†¬Ľ & ¬ę¬†we’re better together¬†¬Ľ. Ook dat heb ik geleerd tijdens min ritje in de rollercoaster sinds 2014. En dus ging ik op zoek naar de perfect marketing match. Als bij wonder vond ik die toch wel achter mijn hoek zeker??? Afstand was totaal geen criteria in mijn zoektocht en toch voelde ik me het allerbeste bij IKON, creative agency driven by concept. Samen werkte we dit concept uit, van flexitari√ęr naar casual veggie tot #bevegual, hoe cool is da??

En op 13 Janauri 2018(ik heb iets met 13) was het dan eindelijk zo ver, de website ging live, Bioplanet lanceerde The Bio Veggie Company en omdat allemaal te vieren schakelden we onze foodtruck partner in crime OSCAR in om een dagje te kamperen aan Bioplanet Sint-Niklaas. We ontvingen heel wat bezoekers, gingen op de foto, deelden de eerste #Bevegual totebags uit en tagden er op los. It was a great day! En de bedoeling is dat er nog veel meer zullen komen. ¬ę¬†Hang in there¬†¬Ľ zou ik zeggen we hebben nog heel wat plannen in 2018! #Bevegual #dreambig #oscarfoodtruck #bioplanet #mayonaise #youwereepic#bestveggieburgerintown