Our story

The Bio Veggie Company is een nieuw label dat gezonde, vegetarische producten maakt
én promoot. En dat niet alleen voor de vanzelfsprekende
afzetmarkt van vegetariërs, maar ook de reguliere consument die een
gezondere levensstijl verlangt.

In house product

Verser dan vers. Elke week opnieuw gaan we met zijn 8ten aan de slag om onze pareltjes in de winkels te krijgen. Heel het jaar door is ons assortiment verkrijgbaar, kunnen we de grondstoffen lokaal vinden? Dan doen we dat toch gewoon! Enkel bio producten komen de deur door en gaan onze poort uit op het einde van de week.

Burgerrechten(?)

Alles startte met één vraag?
Kan vegetarisch en daar bovenop biologisch cool zijn? Hip zijn? Trendy zijn?
Het juiste, duidelijke en enige antwoord waartoe we kwamen…
Was een DIKKE VETTE JA!!!

  • We kennen onze stiel! Door onze jaren ervaring in dit wereldje, staat dat als een paal boven water.
  • De tijd is er rijp voor! Elke dag worden we beetje bij beetje bewuster van het belang van onze gezondheid. Je kan de dag van vandaag zowat alles kopen; gezondheid is helaas nog steeds niet te koop, niet in de winkel en ook niet online .
  • De wereld heeft er nood aan! Onze ecologische voetafdruk, ooooooo ja, het is de hoogste tijd er iets aan te doen. Elk stapje helpt, écht waar, en veggie eten dat is al een stap in de juiste richting.

En daarom, écht daarom, springen we de markt op!
Met The Bio Veggie Company proberen we “het gat” dicht te rijden dat “Bio & Veggie” maar “zo-zo” is. Geloof ons maar, elke dag op nieuw zijn mensen verbaasd, het is écht lekker, toegankelijk en JA we durven zelfs zeggen dat we een hip &trendy kantje hebben!
Met heel veel vooroordelen in onze wielen gaan we er helemaal voor! Stap voor stap, we gaan eerst stappen en dan pas lopen. Maar we geloven er alvast de volle 100% in. Are you next?

Ben je ook
enthousiast?

Neem gerust contact met ons op,
samen doen we meer!

Contact