Back to school

Op uitnodiging van Vlajo keerde ik vandaag Back To School. Ondernemers voor de klas daar draaide het om. Waarom niet dacht ik… Ik schreef me in et voilà vandaag voor ’t eerst voor de klas. Destination Koninklijk Atheneum Dendermonde

Bij aankomst stonden Robbe en Robin me op te wachten in hal. Jesus dat was toch even geleden zo ’n middelbare school. Presentatie & co op zak richting klaslokaal. Starks word ik voor de leeuwen gegooid, 26 zeventienjarige leeuwen 😉

No stress! Ik heb hier over nagedacht, hoe hou je zo een bende pubers een uur of langer in de ban? Just tell your story, wat is ondernemerschap en nog meer wat is mijn visie op ondernemerschap. Hoe ben ik gekomen waar ik sta vandaag? Welk traject heb ik doorlopen? Welke tips heb ik voor deze jonge gasten? Het hel verhaal deed ik hen, van A tot Z. Van mijn mode verleden tot waar we vandaag , een week na de lancering van onze #Bevegual campagne, staan. Het was eens iets anders, een fijne ervaring om met deze ondernemers in spé mijn passie te kunnen delen! Na een uitgebreid vragenrondje zat het erop, 5ECTA u was een fijn publiek, thnx! #vlajo #wijdoenmee #ondernemersvoordeklas