Like, comment, share & win!

Wil jij kans maken op een geweldig etentje voor 2 personen bij Bnut Antwerp of een The Bio Veggie Company-kookbox? Neem dan snel deel aan onze Facebook-wedstrijd, want het is meer dan de moeite waard! Deelnemen is super eenvoudig.

Alles wat je moet doen is onze Facebook-pagina liken (This way please ? https://www.facebook.com/thebioveggiecompany/  ?), onder het wedstrijdbericht op onze pagina laten weten waarom jij absoluut zo’n heerlijk etentje in het bruisende Antwerpen zou moeten winnen en datzelfde bericht nog eens delen met al jouw fantastische vrienden. Easy peasy lemon squeezy!

Deelnemen kan nog tot en met 31 mei 2018 20u59. De winnaar zal nadien via de Facebook-pagina bekend worden gemaakt en dit ten laatste op 14 juni 2018.

And who knows, misschien ben jij onze lucky one!

Best of luck to you all! ?

 

 

Meer informatie en het volledige reglement kan je hieronder terugvinden.

?

?

?

Wedstrijdreglement Facebook wedstrijd “The Bio Veggie Company – Spice up your veggie life” 

The Bio Veggie Company ( De paddestoel BVBA – Walgoedstraat 13 – 9140 Temse) organiseert een wedstrijd via haar Facebook-pagina. Elke persoon die in België woont, mag aan deze wedstrijd deelnemen. Deelname aan deze wedstrijd houdt de integrale en onvoorwaardelijke aanvaarding van onderhavig reglement in. 

De wedstrijdduur om de antwoorden in te zenden loopt van 07/05/2018 tot 31/05/2018 om 20u59. Laattijdige antwoorden of inzendingen die na 31/05/2018 20u59 binnenkomen worden niet meer in aanmerking genomen. 

Deelnemen aan deze wedstrijd kan door de Facebook-pagina van The Bio Veggie Company te liken en volgend bericht te delen (zie afbeelding hieronder). Je mag slechts éénmalig deelnemen aan deze wedstrijd. De deelname aan deze wedstrijd is volkomen gratis en verbindt geenszins tot de aankoop van welk product of dienst dan ook. Deelnemers jonger dan 18 jaar dienen toestemming te hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger. Reacties die als kwetsend opgevat kunnen worden, worden meteen verwijderd. 

De wedstrijd is onderworpen aan het reglement van de Belgische wet toepast

baar op spelen en wedstrijden. 

De winnaar wordt bepaald na afloop van de wedstrijdperiode en via Facebook bekendgemaakt en dit ten laatste op 14/06/2018. Eerste prijs is een etentje bij Bnut (Leeuwenstraat 6 – 2000 Antwerpen – info@b-nut.com). De tweede prijs is een TBVC-kookbox. Door deelname verlenen de winnaars toestemming aan The Bio Veggie Company om zijn of haar naam te gebruiken voor het publiekelijk bekendmaken van de winnaar. 

De prijs is in geen geval inruilbar tegen contanten of andere voordelen in natura. The Bio Veggie Company en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade of letsel aan eigendommen of personen, als gevolg van gebruik van de uitgereikte prijzen. 

Door deel te nemen aan de Facebook-actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de voorwaarden van dit reglement. Over het wedstrijdreglement, de organisatie en/of de uitslag van de wedstrijd wordt geen correspondentie gevoerd (briefwisseling, mails en/of telefoongesprekken), niet tijdens en ook niet na afloop van de wedstrijd. 

In geval van misbruiken, misleiding of bedrog houdt The Bio Veggie Company zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer(s) zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden van The Bio Veggie Company uit te sluiten. Zij behoudt zich eveneens het recht voor e wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken in geval van overmacht of omstandigheden niet te wijten aan The Bio Veggie Company. Zij kan daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. 

De wedstrijd wordt op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven of beheerd door of geassocieerd met Facebook. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren