We have a plan(kindje)

Kaartje, kalenders, schrijf onderleggers, een flesje wijn,… Allemaal fantastisch fijn, maar wij pakten het dit jaar, t is te zeggen vorig jaar, net iets anders aan.Elke dag is een het eenbeetje mijn missie om de wereld een beetje beter, mooier, … te maken. Kleine dingen hoor geen gigagrote daar ben ik al achter dat dat een brug te ver is. Ik bekeek evenhef voorziene budget dat beschikbaar was voor onze eindejaarsgeschenkjes, kaartjes etc Via @Nutrisan leerde ik Plan International kennen en al snel was ik eruit, dat zouden onze NY’s kado’s worden! Meet Maria
Isabel Fernandez uit Paraguay. Maria is 6 jaar oud en woont samen met haar mama, papa en 2 broers. We  zijne r zeker van dat we Maria en haar gezin op deze manier een handje helpen naar a better future!  Ook al eens nagedacht wat jij kan besparen om een kido een beter leven te geven? We gingen voor “unlock the power of girls“, jip goed geraden i am a woman 😉 Toch iets om over na te denken, niet?